Logo!


Boka nu!
Logo!


Massage

Thomas Roos, Massör/Kroppsterapeut för yttre och inre styrka


Presentation

Jag tycker detta med människokroppens yttre och inre egenskaper är både spännande och fascinerande. Jag jobbar som massör där jag har arbetat fram en teknik där jag kombinerar massage med vad jag kallar för ”kalla punkter”. Där punkterna utgör en mätning, där jag sedan jobbar för att få igång kroppens egen läkningsförmåga. Massagen kan vara tuff där det behövs, då det viktiga är att få igång cirkulationen där syret och energin stagnerat. Jag gör också individuellt anpassade tränings och stretch-program.
 
Efter ett inre uppvaknande för några år sedan, där hela mitt inre och synen på livet kastades om totalt, så förstod jag att mitt liv aldrig skulle bli detsamma igen. Jag vill försöka ge tillbaka med att vägleda människor med föredrag,  kursverksamhet och individuellt. Det ger mig underbara möten med människor i olika faser i livet. Mina erfarenheter och kunskaper om människans yttre och inre ger en fördelaktig kombination för klienten.
 
Meriter
Instruktör i TRX, Easy Line och vattenträning.
Instruktör i Multi, Box & Kick samt Zumba.
20 års erfarenhet från idrotter, bl.a. fotboll, handboll, yoga m.m.

För att boka tid hos Thomas, maila info@beacharena.se
 
Emelie Hedenberg, massageterapeut

Presentation

Jag  heter Emelie Hedenberg och spelar volleyboll för Linköpings Volleyboll  Club i elitserien. Utöver volleybollen tycker jag om att spendera min  tid på annan träning så som crossfit, tyngdlyftning och yoga. Jag har  även stort intresse för friluftsliv. 
 
2015  började jag jobba som massageterapeut och då jag alltid drömt om att  kunna hjälpa människor med sin fysiska, så väl som psykiska hälsa, är  detta det ultimata yrket för mig. Jag jobbar med ett par olika  behandlingsformer för att varje individ ska få den bästa möjliga  massagebehandlingen - triggerpunktsterapi, koppningsterapi och  zonterapi. 
 
Meriter
Tre SM-guld i beachvolleyboll på ungdomsnivå
Ett SM-silver i volleyboll i elitserien med Hylte/Halmstad Volleybollklubb
Sammanlagt ca 40 landskamper i volleyboll och beachvolleyboll 


För att boka tid hos Emelie, maila info@beacharena.se

Företag & Event

Logo!
Vi skräddarsyr er konferens eller event.

Hälsa & Friskvård

Logo!
Låt oss ge dig en bra behandling.