Logo!


Boka nu!


Padel

Padel förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Banan är 10m * 20m och omringad av 3 meter höga glasväggar som får användas vid spel. Mitten av banan delas av med ett nät och man spelar dubbel. Vi har 2 padelbanor att hyra och sporten passar både gammal och ung. Alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten! För bokning av bana, ring 013-39 00 256 eller boka direkt via vår bokningssida.
Rack finns att hyra. Bollar säljs i vår padelshop.

Padelstege

Regler:                              
  • Poängräkning räknas som i vanlig tennis. Spelad match måste avgöras.
  • Ett lag kan bestå av 2-3 spelare (tjej, kille eller mix) varav en är huvudansvarig kontaktperson.
  • Utmanande lag kommer överens med motståndarlaget om speltid och är det lag som bokar bana. Valfri speltid efter överenskommelse med motståndarlaget. Utmanande lag håller med 3 bollar. Saknar ni bollar så finns det att köpa i vår reception.
  • Utmanande lag kan utmana samtliga lägre rankade lag i stegen/tabellen samt de 3 lagen över. Om det lägre rankade laget vinner matchen flyttas de upp till förlorande lagets(det högre rankade laget) plats och förlorande laget puttas därmed ned ett steg. Padelstegen finns i anläggningen och uppdateras löpande.
  • Padelstegen rullar på tills vidare och nya lag tas in löpande.

Anmälan:    
Sker genom detta formulär eller i vår reception på Finnögatan 1. 
Pris:             
100 kr /lag i inträdesavgift. Betalas i receptionen i samband med första matchen. I övrigt gäller ordinarie priser.
Övrigt:         
Reservation för regeländringar samt att tävlingsledningen har förbehåll för inplacering av nya lag på annan placering än sista plats.
Vid frågor: 
Kontakta oss gärna på 013 – 39 00 256.

Kurser/privatlektion

Intresserad av att lära dig grunderna eller utveckla dina kunskaper? Intresseanmälan eller anmälan för kurser kan skickas till info@beacharena.se.
Privatlektioner bokas via vår instruktör Michael. Kontaktuppgifter till honom och prisinfo för lektioner framgår via vår prislista.
Välkommen!

En sport för hela familjen!