Logo!


Boka nu!
Logo!


Personliga Tränare

Mattias och Patrik hjälper dig att nå dina mål med kost och träning. Din personliga tränare hjälper dig med ett upplägg av ett individuellt anpassat program som ger dig maximal effekt enligt den målsättning och den tid som du vill lägga ner. För prislista, se "Priser & Öppettider"
 

Mattias Nord

Certifierad Personlig Tränare och Gruppträningsinstruktör


Presentation
Jag heter Mattias och lever för träning. Det finns inget bättre i livet än att pusha sig och flytta på sin yttre gräns för att bli en bättre version av sig själv. Jag har tränat och varit aktiv så länge jag kan minnas och detta speglar sig bland annat även i mitt yrkesliv där jag sedan 2009 jobbar som Gruppchef i Försvarsmakten. Just nu ligger mitt fokus på att lyfta tungt men så har det inte alltid varit, för några år sedan var det att springa längst och snabbast. Det är just detta som är så fantastiskt med träning; det är bara du själv som sätter gränserna för vad du vill bli bra på! Förutom den kunskap och erfarenhet jag har från mitt intresse för träning så har även tjänsten i Försvarsmakten lärt mig massor om fysiskt värde och hur man pressar sig själv, men framför allt hur man undviker skador. 
 
Utbildning
Licensierad PT från Bergqvist i Linköping 2014
 
Meriter
Många års erfarenhet av bland annat styrketräning och löpning med inriktning på funktionell träning.

För att boka tid med Mattias, maila mattias.nord@beacharena.se

 

Patrik Persson 

Licensierad Personlig Tränare och Gruppträningsinstruktör


 Presentation
Jag heter Patrik Persson och kommer ursprungligen ifrån Hälsingland. Större delen av mitt liv har jag varit intresserad av träning och hur kroppen fungerar. Jag har tränat nästan allt; basket, längdskidor, fotboll, löpning, cykling och boxning.
Jag skadade en disk i ryggen för några år sedan, opererades, och fick mindre styrka i benet, men bestämde mig för att detta inte skulle hindra mig att träna och nå mitt mål. Jag gjorde en svensk klassiker 2013.
Gymmet har alltid varit mitt andra hem och jag har bra koll på vilka övingar som är effektiva för en speciell idrott. Har också ett stort intresse av att hjälpa andra att få största nyttan av sin träning.

Utbildning
Certifierad Personlig Tränare utbildad av DS Personal Training School
Utbildad gruppträningsinstruktör för Spinning, Body Pumo, Core, Box och Body Combat.

Meriter
Tidigare jobbat som instruktör på Actic.
Fystränare för både fotbollsjuniorer och basketlag i div 1.

För att boka tid med Patrik, maila patrik.persson@beacharena.se
 

Företag & Event

Logo!
Vi skräddarsyr er konferens eller event.

Hälsa & Friskvård

Logo!
Låt oss ge dig en bra behandling.