Spela beachvolleyboll –
året runt!

En beachhall med härlig karibisk miljö

Vi har 3 beachvolleybollplaner att hyra där boll ingår. Perfekt för möhippa/svensexa, familjen, företagsaktivitet m.m. Lämpligt om man är ovan är att vara 6-10 personer/bana.

Beachstege & kurser

Beachstege är en form av seriespel där lagen placeras på en stege där man kan utmana andra lag max 3 steg upp. Vinner man som utmanare tar man det förlorande lagets plats och de flyttas i sin tur ned ett steg. Förlorar utmanarna förblir beachstegens ordning oförändrad. Målet är såklart att vara högst upp på stegen. Vid anmälan får man tillgång till kontaktlistan till de andra lagen och kan börja utmana. Matchen spelas valfri tid. Anmäl ditt lag med namn, mail och telefonnr till båda spelarna till info@beacharena.se.

Varje termin anordnar vi också träningshelger med en av Sveriges bäste beachspelare Simon Dahl. Håll utkik bland våra event och på vår facebooksida om nästa tillfälle. Linköping Beach Arena Club anordnar kurser, turneringar m.m. Information om dessa hittar ni på LBAC:s hemsida.

Beach Arenas företagsserie

Spela, umgås och ha roligt i sanden med kollegorna! Söndagskvällar spelar varje lag en match var. När grundspelet är slut är det slutspel där vinnaren av Beach Arenas företagsserie koras. Välkommen med er anmälan!

Priser

pris/bana och timme (för 4 spelare)

  • Dag / Kväll & helg 300/400 kr

    Priset gäller 4 spelare. Är ni fler i sällskapet betalar ni 75 kr/person dagtid och 100 kr/person kväll/helg för dessa.

  • Student och pensionär 60 kr dagtid/85 kr övrig tid
  • Alla tiders klipp 3600 kr

    4 spelare, valfria tider, 10 separata tillfällen

  • Lågprisklippet 2700 kr

    4 spelare, måndag-fredag 08.00 - 15.00, 10 separata tillfällen

Önskar du boka en fast tid varje vecka? Fyll i vårt formulär så kollar vi om din önskade tid finns tillgänglig. 

Se varför vi älskar beachvolleyboll