Personlig kostrådgivning för ökad hälsa och välbefinnande

Kostrådgivning

Vi inleder vårt samarbete med en fysisk träff eller ett samtal via telefon/videosamtal. Vid träffen får du berätta om vilka mål du har och när du önskar att dessa ska vara uppfyllda. Du får även till uppgift att fylla i en kost- och aktivitetsdagbok under minst 3 dagar (2 vardagar och 1 helgdag). Kost- och aktivitetsdagboken är grunden för den handlingsplan som vi sedan tillsammans skapar. Handlingsplanen kommer att vara det verktyg som leder dig från där du är idag mot dina uppsatta mål.

Uppföljningarna skräddarsyr vi utifrån dina önskemål och det stöd som du behöver för att ta dig igenom de utmaningar som du möter under resans gång.

Oavsett vad ditt mål är så finns vi kostrådgivare med dig som vägledare och stöd. Och vi kommer göra allt vi kan för att du ska lyckas!

Kostupplägg 8 veckor

Personligt anpassat kostprogram för dina mål i 8 veckor med uppföljning varje vecka. För dig som vill gå upp i muskelmassa, tappa fett eller få en bättre kosthållning för att optimera träningsresultaten. Support med din personliga kostrådgivare under alla dessa veckor via mail, sms och telefon. Du får tips och råd/coaching både innan och på vägen samt en del recept. Du får tips, råd och coaching under hela perioden. 

Våra kostrådgivare

Priser

  • Kostrådgivning 750 kr

    Första besök
    Uppföljning, 600 kr

  • Kostupplägg 8 veckor 1495 kr