Personlig träning

Personlig träning

Här på Beach Arena huserar några av stadens bästa talanger inom personlig träning. De kan hjälpa dig med nyårslöftet, att utveckla dina färdigheter eller bara att komma i bättre form. 

Läs gärna igenom deras presentationer och kontakta oss för tidsbokning. Vi lovar att du kommer bli nöjd oavsett vem du väljer. 

Vad vi erbjuder

PT-konsultation

Under vårt timslånga möte samtalar vi om dina mål, vad nuläget är och var du vill vara. Vi gör även enklare test för att hitta dina styrkor och eventuella svagheter, allt för att optimera träningen för dig, bekväma kläder är att föredra. Efter konsultationen bestämmer vi tillsammans vilket träningsupplägg, och eventuellt om komplettering av kostupplägg, som behövs.

PT-timme

En timme för dig med din personliga tränare där Du väljer vad du vill ha hjälp med. Det kan vara allt från enklare kostråd, kontrollera att träningsrörelser görs rätt, extra peppning på ditt pass, eller helt enkelt bli starkare i till exempel rygg och bål.

Kostupplägg 8 veckor

Se Kostrådgivning.

Screening

Vill du förbättra din stabilitet, rörlighet och teknik? Denna tjänst inkluderar screening och träningsupplägg. Under ca 45 minuter testar vi fram dina begränsningar, dvs instabilitet och stelheter, och efter detta får du ett anpassat träningsprogram för en period framåt. Om du så önskar kan vi efter ett par månader göra en uppföljande screening med tester och utvärdering samt uppdaterat träningsprogram.”

Screening med löpanalys

Vill du förbättra din stabilitet, rörlighet och teknik? Vill du ha hjälp med optimering av din löpteknik? Denna tjänst som inkluderar screening, löpstegsanalys och träningsupplägg kommer att göra dig till en bättre löpare. Under 75 minuter testar vi fram dina begränsningar, dvs instabilitet och stelheter, och efter detta får du ett anpassat träningsprogram för en period framåt.

Våra Personliga Tränare

Johan Andreasson

Priser

  • PT-konsultation 600 kr
  • Träningsupplägg 2995 kr
  • PT-timme 600 kr
  • Screening 1000 kr

    inkl. uppföljning 1500 kr

  • Screening med löpanalys 1700 kr

    inkl. uppföljning 2000 kr