Johan Andreason

Massageterapeut, PT & kostrådgivare

Jag heter Johan och jag älskar att träna, tävla, spela beachvolleyboll och att hjälpa folk i min omgivning. Jag har en stor passion och ett brinnande intresse för hälsa, ett sunt leverne och näring. 

Volleybollkarriären började vid 12 års ålder men jag sadlade om till beachvolleyboll för ett antal år sedan. Ett par års uppehåll mellan volleybollen och beachen fylldes med daglig styrketräning på hög och intensiv nivå tillsammans med en fullspäckad fritid. Efter en utmanande period med utmattningsdepression flyttades mitt fokus från de fysiska och prestationsinriktade attributen till att hitta en balans i mitt liv där mitt inre skulle få spela en mycket större roll. 

Intresset för mat, näring och såväl mental som fysisk hälsa växte och jag såg hur mitt mentala mående och min fysiska hälsa förbättrades i samma takt. 

Jag vill hjälpa dig att hitta din bästa form. Balansen mellan hälsa, träning, mat och nöje. En förändring eller hjälp på vägen till en hållbar livsstil. Hör av dig till mig så kan vi träffas på ett förutsättningslöst
möte!

Meriter

Utbildning:

Certifierad massör från Bergqvist friskvård Linköping 2019

Erfarenhet:

13 år av träning, såväl styrka som kondition och funktionell träning