Integritetspolicy

Välkommen till beacharena.se. Denna integritetspolicy beskriver hur Sandace AB, med organisationsnummer 556933-7909, samlar in, använder och skyddar den information du ger oss när du använder vår hemsida.

Innehållsförteckning

Information vi samlar in

Google analytics

Vi använder Google Analytics för att samla in anonym statistik om besökarens beteende på vår webbplats. Detta hjälper oss att förbättra användarupplevelsen. Google Analytics samlar in information som din IP-adress, vilka sidor du besöker och hur länge du stannar på varje sida.

Kontaktformulär

När du fyller i vårt kontaktformulär samlar vi in den information du ger oss, såsom ditt namn och e-postadress. Denna information skickas till vår e-postadress info@beacharena.se och lagras på Googles servrar.

Hur vi använder informationen

För att förbättra vår webbplats

Vi använder informationen från Google Analytics för att förstå hur besökare interagerar med vår webbplats och göra förbättringar baserat på dessa insikter.

För att svara på förfrågningar

När du skickar in vårt kontaktformulär använder vi den information du ger oss för att svara på dina frågor eller förfrågningar.

Säkerhet

Vi är engagerade i att skydda din information. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande har vi satt upp lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. När du har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats bör du notera att vi inte har någon kontroll över den andra webbplatsen. Därför kan vi inte vara ansvariga för skyddet och integriteten av den information du tillhandahåller när du besöker sådana webbplatser.

Ändringar i denna policy

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Du bör kontrollera denna sida regelbundet för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar.

Observera att detta är en grundläggande integritetspolicy och kan behöva anpassas ytterligare beroende på specifika krav eller regleringar som gäller för din verksamhet eller region. Det rekommenderas att konsultera med en juridisk expert när du skapar eller uppdaterar din integritetspolicy.

Recaptcha

Denna webbsida skyddas av Recaptcha och Googles
integritetsvillkor och
användarvillkor gäller.