Padel –
sporten för alla!

En sport för hela familjen

Välkommen till Beach Arena för att spela padel och till Singel padel arena för att spela singelpadel!

Padel är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis, squash och badminton. En padelbana är 10x20m och en singelbana är 6x20m. Sporten spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som i tennis.

I padel kan man även använda sig av glasväggarna i spelet som i squash. Likheten med badminton är det unika att både etablerade och duktiga spelare kan spela tillsammans med de som är rena nybörjare och det blir spel.

Sporten är väldigt enkel att lära sig samtidigt som den är väldigt social och passar alla gammal som ung. Alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten.

På Beach Arena har vi två padelbanor och en välutrustad padelshop med svenska nätpriser där även rack finns att testa och hyra.

I mars 2021 öppnade även Singel Padel ArenaIdögatan 32. Sveriges första singelpadelhall och Linköpings första singelbanor!

Vill du boka en av våra padelbanor? Gå in på Matchi.se via länken nedan. Våra singelbanor heter:

“Singel Padel 1”

“Singel Padel 2”

“Hjulsbro Elservice”

Dessa tre banor är belägna i Singel Padel Arena på Idögatan 32.

Klicka här för att boka bana

Utmanarstege singelpadel

Som förberedande och kvalificerande tävling inför seriespelet på Singel padel arena drar en utmanarstege igång inom kort. Vi har fått in över 70 st intresseanmälningar för det kommande seriespelet och alla ska ha fått information och erbjudande om att delta i singelpadelstegen. 

Har du det som krävs för att kriga dig högst upp på stegen?

Vill du delta i seriespel och/eller utmanarstege så kan du skicka ett mail till oss på info@beacharena.se

Om du vill veta mer om singelpadel, spelupplevelsen och skillnaden gentemot vanlig padel rekommenderar vi att du läser den här artikeln skriven av Victor Eriksson: https://sportporten.se/singelpadel/

Vid frågor

Privatlektioner
Intresserad av att lära dig grunderna eller utveckla dina kunskaper? Kontakta våra tränare Emmie Ekdahl 0707-384406  emmie.ekdahl@gmail.com eller Micke Persson 0706-749939 info@mickepgolf.se.  Se nedan en presentation av tränarna.

Privatlektioner bokas via mail eller telefon direkt med våra instruktörer. Pris för lektioner se prislistan till höger. Våra tränare har gått tränarutbildning för padel.

Tränarpresentation

 Vi ser fram emot att hjälpa dig med din padel, oavsett om du aldrig spelat tidigare eller om du är van spelare som vill ta din padel till nästa nivå. Utöver nybörjar- och fortsättningskurser finns även möjligheten till privata lektioner. För att boka, kontakta någon av oss så bokar vi in en tid.

Om Micke: Spelar padel nästan varje dag och tävlar aktivt. Jobbar med utbildning inom olika sporter sedan 20 år tillbaka. Provade padel redan år 2004. Har gått tränarutbildning för padel.

Om Emmie: Aktiv landslagsspelare med meriter som spelare inom EM och VM. Tidigare både spelat och jobbat som tränare inom tennis. Har gått tränarutbildning för padel.

Vi bor båda i Linköping och har utövat mängder med olika sporter. Padel är den sport vi “brinner” mest för och vi är övertygade om att sporten kommer växa sig mycket större, bland annat tack vare sin enkelhet vilket gör att alla kan utöva den! 

Vår filosofi som tränare är att göra träningen så strukturerad, enkel och motiverande som möjligt. Välkommen att kontakta oss!

Priser

pris/bana och timme (för 4 spelare)

 • Student och pensionär 60 kr dagtid/85 kr övrig tid

  Gäller per person.

 • Alla tiders klipp 3600 kr

  4 spelare, valfria tider, 10 separata tillfällen

 • Lågprisklippet 2700 kr

  4 spelare, måndag-fredag 08.00 - 15.00, 10 separata tillfällen

 • Hyra av padelrack 40 kr

  Per tillfälle

 • Hyra av testrack 100 kr

  Per tillfälle (dras av vid köp, max 3 hyrtillfällen inom en 6 månaders period. Gäller ord.pris.)

Önskar du boka en fast tid varje vecka? Fyll i vårt formulär så kollar vi om din önskade tid finns tillgänglig. 

Lektioner

Privatlektioner ink hyra av rack, boll och bana.
Priserna gäller för upp till 4 spelare.

Padel Center Linköping logotyp

Se varför vi älskar Padel