Padel – Sporten för alla!

I Sverige blev Padel en av de mest utövade sporterna i rekordfart. Man räknar med att så många som upp till en miljon människor i Sverige spelar padel. Tillväxten i övriga världen står på tur och Padel växer i rasande takt i Europa, mellanöstern och USA.

Padel är en racketsport som enklast beskrivs som en blandning mellan tennis och squash och spelas på en plan om 20×10 meter med två planhalvor avskilda av ett nät, liknande tennis. I Padel kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.

Sporten är väldigt enkel att lära sig samtidigt som den är väldigt social och passar alla, gammal som ung. Alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten.

Beach Arena introducerade Padel i Linköping redan 2016 och erbjuder idag padel på flera anläggningar. På vår största anläggning Beach Arena Linköping (Finnögatan 1) hittar du fyra padelbanor och en trevlig padelshop. Några hundra meter söderut hittar du Beach Arena Idögatan, en modern anläggning med två banor, varav en centercourt, där du kan njuta av fantastisk takhöjd och modern atmosfär.

Världens snabbast växande sport

Padel

Alla kan spela Padel

Prova på padel

Till oss är alla välkomna. Oavsett om du vill prova padel för första gången eller om du är en erfaren spelare som vill slipa på din teknik.

Till oss är alla välkomna. Oavsett om du vill prova padel för första gången eller om du är en erfaren spelare som vill slipa på din teknik.

Förutom egen banbokning har du möjlighet att ta del av våra prova-på pass, gruppträningar eller få privatträning med skräddarsytt träningsupplägg.

Om du inte har egna rack och bollar så kan du smidigt hyra eller köpa rack och bollar hos oss.

Förbättra dina kunskaper och utveckla ditt spel med våra tränare. Utveckla din taktiska förmåga och hitta de avgörande lägena för att vinna poängen.

Samtliga våra tränare har genomgått utbildning vid internationella Padeltrainer Academy, en internationellt erkänd akademi med verksamhet över flera länder i Europa. 

Vi erbjuder både kurser och individuell träning för olika nivåer. Både för nybörjare och erfarna padelspelare. 

Bandeja, Víbora eller Smash!

Padelträning

Vi anordnar aktiviteter flera gånger i veckan samt även turneringar där vi använder RankedIn som plattform.

Vill du mäta dig med andra spelare men har inte möjlighet att binda upp dig till ett seriespel?

Vi anordnar turneringar flera gånger per år som vi hanterar i RankedIn som är plattformen där samtliga turneringar och tävlingar som är sanktionerade från Svenska Padelförbundet hittas. 

Besök vår sida på RankedIn för att se aktuella tävlingar.

Mät dig med andra padelspelare

Turneringar

Regionens största seriespel

Linköping Padelförening

Vi samarbetar med Linköping Padelförening som anordnar padellek och padelträning för åldrarna 7-16 år.

Padel för nästa generation.

Föreningen har flera olika träningsgrupper i åldrarna 7-16 år. I samarbete verkar vi för att tillgängliggöra Padel för alla och bygga sporten inför framtiden.

Hösten 2023 startar äntligen olika förbundsserier i Padel för barn och ungdomar. Linköping Padelförening hoppas kunna delta vid dessa och Beach Arena skapar förutsättningar för detta genom att tillgängliggöra våra Padelbanor.

Föreningen utbildar samtliga tränare i enlighet med BER-metoden och via SISU.

Padel – en sport för alla

Beach Arena Linköping

Det var här allt startade. Redan 2016 öppnade vi Linköpings första padelbanor som sedan blev grunden för Padeln i stan.

Du hittar Beach Arena Linköping på Finnögatan 1. Historien startade redan 2014 då vår Beachvolleyanläggning slog upp portarna. Sedan dess har mycket hänt och våra två padelbanor har blivit till fyra.

Under 2022 uppgraderade vi våra banor med nytt Curlgräs och fantastisk Licross belysning. Belysningen är långa rör som löper utmed hela långsidan av banorna och ger ett behagligt och jämnt ljus utan att blända spelaren.

Fakta om Beach Arena Linköping Padel

Antal banor: 4
Modell av bana: 2 panorama, 2 klassiska 
Matta: Curl
Belysning: Licross
Takhöjd: 7 meter
Typ av spel: Fartfyllt med kontrollerad matta

Boka Padel

Priser

Boka padelbana eller bollmaskin. Priserna angivna per timme och per bana, för upp till 4 spelare.

  • Banhyra Dag (kl. 08-16) 260 kr/h
  • Banhyra Primetime (vard. kl. 16-21) 340 kr/h
  • Bollmaskin 50 kr/h

PT-träning

Boka PT-pass med någon av våra tränare ink hyra av rack, boll och bana. Priserna gäller för upp till 4 spelare. Kontakta respektive tränare för paketpriser.

  • PT-träning från 595 kr

Personlig träning och företagsträning

Personlig träning, företagsträning och friskvård

Förfrågan - Personlig träning, företagsträning och friskvård

Vi hjälper dig att nå dina mål, utmana dina medarbetare och skapa friskvårdsupplägg på era villkor. Hos oss finns en träningsform för alla.  Padel på nya moderna banor.

Låt dina medarbetare genomföra hälsoundersökning, träna fritt närhelst de vill eller skapa oförglömliga friskvårdsdagar. Vi hjälper dig och er att lyckas.

Boka Barnkalas och låt barnen springa, gräva och leka i sanden

Boka barnkalas

Boka - Barnkalas

Spring i sanden, gräv, lek lekar och låt barnen trivas och umgås i vår mjuka sand.

Våra kalas är två timmar och barnen börjar och avslutar kalaset med en halvtimme i något av våra kalasrum. Timmen däremellan spenderas i sanden där bara fantasin sätter gränser för vad barnen kan aktivera sig med. Minsta debitering 2500 kr. Kaffe till vuxna ingår.

Barnkalas Beachvolleyplan för lek, inklusive varmkorv, glass & fiskdamm med godispåse – 250 kr per barn

Världens snabbast växande sport

Padel - den nya racketsporten

Förfrågan - Padel

Padel är en racketsport som enklast beskrivs som en blandning mellan tennis och squash och spelas på en plan om 20×10 meter med två planhalvor avskilda av ett nät, liknande tennis. I Padel kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.

Vill du prova på padel eller spelar du redan och önskar en fast speltid varje vecka? Kontakta oss idag så hjälper vi dig.