Om Beach Arena

Vi kan erbjuda sommar året runt, träning och event på sand

På Beach Arena kan vi erbjuda en inomhusanläggning för träning och aktivitet på sand i sommarmiljö. Vi vill ge dig möjligheten att uppleva sommarkänslan när du utövar din aktivitet eller kanske bara njuter av att se andra spela eller tävla i någon av våra  populära sandsporter eller gruppträningar.     

Zumba på sand
Multiflexibilitet

Multiflexibilitet

Vi erbjuder allt från det lilla till det stora! Från en beachvolleyboll eller padelmatch med kompisarna, ett medryckande zumbapass till ett spännande företagsevent eller en uppfriskande julfest och middag i sanden. Vi har satsat på ett kraftfullt ljudsystem och en flexibel scen som kan rymma allt från en soloartist till storbandet.

Bakgrund

Efter flera års letande och planering, så har vi hittat en lokal som erbjuder fantastiska möjligheter för en mångfald olika aktiviteter. Vi har tillsammans med ett gäng duktiga hantverkare under en intensiv period med start i slutet av april 2014, jobbat hårt med att förvandla en fd TV-studio med kontorslokaler till en modern tränings- och aktivitetsanläggning.

I November 2014 slog vi upp portarna för allmänheten. Från att endast erbjuda beachvolley och träning på sand utökade vi senare med gym och RFT(cirkelträning med inslag av strongman), 5-kamp, möhippor/svensexor, konferens och fester. I juni 2016 var vi först i Linköping med att erbjuda padel till Linköpingsborna. Vi har 4 padelbanor och har nu också utökat vårt utbud med PT, massage, barnkalas m.m. Det senaste tillskottet är Singel Padel Arena, vår moderna padelanläggning på Idögatan 32 som rymmer tre singelpadelbanor. Vem vet vad som dyker upp härnäst? För oss är inget omöjligt.

Sandminton

Våra medarbetare

Sammarbetspartners

Styra logotyp
Storbildsfabriken logotyp