Padelträning

Introduktionskurs för dig som är i början av din padelresa. Inga förkunskaper krävs.

Under kursen kommer vi bekanta oss med Padel som sport, hur man spelar padel och de grundläggande slagen. Vi gör detta genom teori, instruktioner och utförande av olika padelslag.

En kurs för dig som bestämt dig att lära dig grunderna i padel. Fördelen med kurs jämfört med egen träning är nya vänner och en fast tid varje vecka att se fram emot där samma tränare följer och ledsagar dig i din utveckling.

Fakta om kursen

Kurs: Introduktionskurs (Nybörjare) (Matchi 1-2)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 1-1,5 timme
Pris: 1.595 kr

Nybörjare, Nivå 1-2

Introduktionskurs

Nybörjare +, Nivå 2-3

Fortsättningskurs 1

Fortsättningskurs för dig som är i början av din padelresa. Du har provat på padel, gått vår Intensivkurs, nybörjarkurs eller har likvärdig kunskap och förstår grunden i padel samt vet hur poängräkning går till.

Under kursen kommer vi fördjupa oss i och öva på de grundläggande slagen och taktiken för att vinna nät och därigenom vinna poäng. Vi fokuserar vi på korrekt teknik och att kunna nyttja dina padelslag i olika spelsituationer.

Ett bra val för dig som vill ta ditt spel till nya nivåer och önskar en fast tid i veckan där samma tränare följer och hjälper dig vidare i din padelresa.

Fakta om kursen

Kurs: Fortsättningskurs 1 (Nybörjare+) (Matchi 2-3)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 1-1,5 timme
Pris: 1.595 kr

Fortsättningskurs för dig som spelat ett tag. Du har tidigare närvarat vid någon padelkurs, utbildning eller träning och kan utföra alla de vanliga slagen.

Under kursen kommer vi att fortsätta öva på padelslag samt spelövningar för att på ett mer effektivt sätt kunna skapa taktiska fördelar och använda rätt slag vid rätt tillfälle. Vi fokuserar på och korrigerar tekniska detaljer samt övar på kontroll och precision.

Det perfekta valet för dig som spelat ett tag och vill ha en fast tid i veckan för träning där samma tränare följer och hjälper dig att förbättra ditt spel.

Fakta om kursen

Kurs: Fortsättningskurs 2 (D) (Matchi 4+)
Kursstart: Löpande kursstarter
Antal platser: 4
Antal tillfällen: 7
Tid per tillfälle: 1-1,5 timme
Pris: 1.595 kr

D, Nivå 4+

Fortsättningskurs 2

Vi fortsätter vår satsning på tjejer och damer

Tjejträning

Till oss är alla välkomna. Oavsett om du vill prova padel för första gången eller om du är en erfaren spelare som vill slipa på din teknik.

Vårt omåttligt populära och roliga träningsupplägg för tjejer.

Våra tränare erbjuder varje vecka flera tjejträningspass med olika fokus och inriktning. Det här är ett perfekt val för dig som vill kunna träna i grupp utan att binda upp dig på en specifik kurs eller veckodag.

Du skall kunna hantera alla grundläggande slag på banan (träningen kommer att rikta sig mot matchi 4+) med fokus att utveckla erat spel på banan.

Målet med träningen: få er att tänka, känna och utföra PADEL.

Våra tränare

Cornelia har gått den internationellt erkända Padeltrainer Academy-utbildningen och erbjuder PT-pass.

Boka PT-pass och förbättra er padel med vår tränare Cornelia.

Cornelia formar träningen efter era önskemål. Cornelia finns även tillgänglig tider utöver synliga pass efter överenskommelse. 

Daniel Pettersson har genomgått den internationellt erkända utbildningen Padeltrainer Academy.

Daniel har sedan tidigare god erfarenhet som tränare för alla åldrar och har ett brinnande intresse för att lära ut och utveckla andra spelare.

Daniel håller i gruppträning, PT-pass och aktiviteter på olika nivåer.

Kurser

Vi startar nya kurser löpande. Våra kurser är 7 veckor och riktar sig till spelare på flera nivåer. 

  • Introduktionskurs (Nybörjare) (Nivå 1-2) 1 595 kr
  • Fortsättningskurs 1 (Nybörjare+) (Nivå 2-3) 1 595 kr
  • Fortsättningskurs 2 (Spelnivå D) (Nivå 4+) 1 595 kr

PT-träning

Boka PT-pass med någon av våra tränare ink hyra av rack, boll och bana. Priserna gäller för upp till 4 spelare. Kontakta respektive tränare för paketpriser.

  • PT-träning 795 kr

Världens snabbast växande sport

Padel - den nya racketsporten

Förfrågan - Padel

Padel är en racketsport som enklast beskrivs som en blandning mellan tennis och squash och spelas på en plan om 20×10 meter med två planhalvor avskilda av ett nät, liknande tennis. I Padel kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.

Vill du prova på padel eller spelar du redan och önskar en fast speltid varje vecka? Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Personlig träning och företagsträning

Personlig träning, företagsträning och friskvård

Förfrågan - Personlig träning, företagsträning och friskvård

Vi hjälper dig att nå dina mål, utmana dina medarbetare och skapa friskvårdsupplägg på era villkor. Hos oss finns en träningsform för alla.  Padel på nya moderna banor.

Låt dina medarbetare genomföra hälsoundersökning, träna fritt närhelst de vill eller skapa oförglömliga friskvårdsdagar. Vi hjälper dig och er att lyckas.

Boka Barnkalas och låt barnen springa, gräva och leka i sanden

Boka barnkalas

Boka - Barnkalas

Spring i sanden, gräv, lek lekar och låt barnen trivas och umgås i vår mjuka sand.

Våra kalas är två timmar och barnen börjar och avslutar kalaset med en halvtimme i något av våra kalasrum. Timmen däremellan spenderas i sanden där bara fantasin sätter gränser för vad barnen kan aktivera sig med. Minsta debitering 2500 kr. Kaffe till vuxna ingår.

Barnkalas Beachvolleyplan för lek, inklusive varmkorv, glass & fiskdamm med godispåse – 300 kr per barn