Möte & konferens

Välkommen till vår multisportanläggning. Svetsa samman teamen, skapa inspiration och glädje med en konferens utanför kontorets invanda väggar. 

Hos oss har du möjlighet att skapa minnesvärda möten eller en unik konferens i sanden. Det är den perfekta möjligheten att förena affärer med nöje och samla ditt team eller era kunder runt en rolig aktivitet.

Oavsett om du planerar för ett litet eller stort sällskap är vi här för att möjliggöra mötes- och konferensupplevelsen du letar efter. Du kan hyra enbart lokalerna eller dra nytta av vår expertis och erfarenhet som kan hjälpa dig från idé till planering och genomförande.

Hos oss finner du en mängd möjligheter, inklusive traditionell möteslokal, träningsmöjligheter, padel och en stor Beachhall som erbjuder både sport och aktiviteter. Vi ser fram emot att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dig och ditt sällskap.

Välkommen till oss!

Beachhallen - vårt hjärta

Konferera i sanden

Möte och padel

Temamöte på Idögatan

Upptäck den perfekta platsen för ditt nästa temamöte på Beach Arena Idögatan.

Vår charmiga och moderna padelanläggning skapar den perfekta miljön för kreativa möten och samarbeten. Med plats för upp till 20 personer erbjuder vi en intim och avslappnad atmosfär som kommer att inspirera ditt team.

Hos oss har du möjligheten att kombinera fokuserat arbete med en rolig teamaktivitet. Efter en produktiv mötesdag kan du och ditt team njuta av att spela Padel eller koppla av i loungen. 

Låt oss hjälpa dig att skapa minnesvärda möten och stärka ditt team på Beach Arena Idögatan. Kontakta oss idag för att boka ditt temamöte och upplev den perfekta kombinationen av arbete och aktivitet!

Hos Beach Arena erbjuder vi den perfekta platsen för ditt nästa möte med en twist av spänning och nöje.

Varför inte arrangera ett möte med en rolig aktivitet? Välj mellan en energigivande 5-kamp med fysiska och kluriga utmaningar i sanden, ett sportblock med upp till fyra olika sporter eller skapa en skräddarsydd aktivitet i vår unika miljö.

Våra kreativa och utmanande aktiviteter kommer att stärka teamkänslan, öka engagemanget och skapa minnesvärda stunder för ditt sällskap.

Låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig mötesupplevelse på Beach Arena. Kontakta oss idag för att planera ditt möte med en spännande twist!

Upp till 450 personer

Möte med aktivitet

Nästan 3 000 kvadratmeter

Träffas på dina villkor

Skapa ditt nästa möte, mässa eller konferens precis som du vill ha det.

Hos oss är det arrangörens vision som står i centrum. Med två anläggningar som sträcker sig över ca 3000 kvadratmeter, erbjuder vi generösa och unika utställarytor på sand eller i våra sportmiljöer, mysiga mottagningsområden och en rad unika aktiviteter, såsom Beachvolley, Padel och gruppträning.

Ni hittar oss i anslutning till E4:an endast 10 minuter från Linköping Resecentrum eller ett stenkast från Linköping City Airport, vilket gör det enkelt för dina deltagare att komma hit.

Oavsett om du planerar en stor mässa eller en intim konferens, ger våra flexibla utrymmen och professionella team dig friheten att skapa en evenemangsupplevelse som är precis som du föreställt dig. Låt oss tillsammans göra ditt nästa evenemang till något alldeles extraordinärt!

Beach Arena Linköping

Det var här allt startade. Vi slog upp portarna till Beach Arena Linköping 2014 och erbjuder sedan dess en unik Beachhall med möjlighet till konferens, mässor och möten.

Du hittar Beach Arena Linköping på Finnögatan 1.  Sedan öppningen har mycket hänt och vår verksamhet har vuxit till att innefatta både Sport på sand, möten och konferenser likväl Padel, gym och gruppträning samt friskvård och hälsotjänster till både företag och privatpersoner.

Fakta om Beach Arena Linköping

Yta: 2000 kvm
Beachplaner: 3
Padelbanor: 4
Gruppträningssalar: 3
Konferensrum: 2
Gym: 1
Friskvårdsrum: 1
Bastu: 2

Konferens

Boka ditt nästa möte eller konferens i en unik omgivning. Njut av en produktiv dag med tårna i varm sand.

  • Konferenspaket - brons 279 kr
  • Konferenspaket - silver​ 379 kr
  • Konferenspaket - guld​ 589 kr
  • Konferenspaket - diamant offert

Möte

Boka möte från fyra personer i en avslappnande miljö, avnjut en trevlig lunch eller genomför sammanträdet i sanden.

Boka ett möte med en twist av spänning och nöje.

Möte & konferens

Förfrågan - Möte & konferens

Upptäck den perfekta platsen för ditt nästa teammöte eller svetsa samman teamen, skapa inspiration och glädje med en konferens Beach Arena 

Vill du skapa ditt egna event för familj, vänner och kollegor?

Skapa en egen aktivitet

Förfrågan - Skapa en egen aktivitet

Vet du vad du vill göra eller vill du kombinera flera av våra befintliga aktiviteter och sporter till en egenkomponerad aktivitet? Inga problem, vi har lokalerna och kunskapen, du kommer med idéerna – tillsammans skapar vi en oförglömlig dag eller kväll för nära och kära, kolleger eller vänner.

Utmana vänner eller kollegor på en rolig aktivitet

Aktivitet

Förfrågan - Aktivitet

Varmt välkomna tillsammans med familj, vänner eller kollegor till vår unika multisportanläggning och oräkneliga roliga aktivitetsmöjligheter. I gott sällskap blir aktiviteter ännu roligare.

Vår personal hjälper er att anpassa er 5-kamp och finns med under genomförandet. Väljer ni sportblock ingår självklart regelgenomgång  innan start.

Vill ni hellre skapa en helt egen aktivitet för 10 personer eller fler, där ni väljer själv bland våra lekar och sporter går det självklart utmärkt!

5-kamp, 5 sporter eller lekar i 1,5-2 timmar – 295 kr per person (Minst 12 personer)
Lilla Sportblocket, 2 sporter i 2 timmar – 220 kr per person
Stora Sportblocket, 4 sporter i 4 timmar – 440 kr per person