Barn & ungdom

Vi samarbetar med Linköping Padelförening som anordnar padellek och padelträning för åldrarna 7-16 år.

Padel för nästa generation.

Föreningen har flera olika träningsgrupper i åldrarna 7-16 år. I samarbete verkar vi för att tillgängliggöra Padel för alla och bygga sporten inför framtiden.

Hösten 2023 startar äntligen olika förbundsserier i Padel för barn och ungdomar. Linköping Padelförening hoppas kunna delta vid dessa och Beach Arena skapar förutsättningar för detta genom att tillgängliggöra våra Padelbanor.

Föreningen utbildar samtliga tränare i enlighet med BER-metoden och via SISU.

Padel – en sport för alla

Linköping Padelförening

Padel för barn & ungdom

Boka Barnkalas och låt barnen springa, gräva och leka i sanden

Boka barnkalas

Boka - Barnkalas

Spring i sanden, gräv, lek lekar och låt barnen trivas och umgås i vår mjuka sand.

Våra kalas är två timmar och barnen börjar och avslutar kalaset med en halvtimme i något av våra kalasrum. Timmen däremellan spenderas på en beachvolleyplan där bara fantasin sätter gränser för vad barnen kan aktivera sig med. Minsta antal 10 barn. Kaffe till vuxna ingår.

Barnkalas (Inklusive Varmkorv och glass) – 175 kr per barn
Barnkalas Mer (Inklusive Varmkorv, glass & fiskdamm med godispåse) – 215 kr per barn
Barnkalas Störst (En extra Beachvolleyplan för extra lek, Inklusive Varmkorv, glass & fiskdamm med godispåse) – 250 kr per barn

Världens snabbast växande sport

Padel - den nya racketsporten

Förfrågan - Padel

Padel är en racketsport som enklast beskrivs som en blandning mellan tennis och squash och spelas på en plan om 20×10 meter med två planhalvor avskilda av ett nät, liknande tennis. I Padel kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.

Vill du prova på padel eller spelar du redan och önskar en fast speltid varje vecka? Kontakta oss idag så hjälper vi dig.