Barn & ungdom

Linköping Padel Club – Linköpings första padelclub

Padel för nästa generation.

Vi har träningsgrupper i åldrarna 7-16 år och verkar för att tillgängliggöra Padel för alla och bygga sporten inför framtiden.

Padel – en sport för alla

Padel för nästa generation.

Föreningen har flera olika träningsgrupper i åldrarna 7-16 år. I samarbete verkar vi för att tillgängliggöra Padel för alla och bygga sporten inför framtiden.

Hösten 2023 startar äntligen olika förbundsserier i Padel för barn och ungdomar. Linköping Padelförening hoppas kunna delta vid dessa och Beach Arena skapar förutsättningar för detta genom att tillgängliggöra våra Padelbanor.

Föreningen utbildar samtliga tränare i enlighet med BER-metoden och via SISU.

Padel – en sport för alla

Linköping Padel Club

Padel för barn & ungdom

Boka Barnkalas och låt barnen springa, gräva och leka i sanden

Boka barnkalas

Boka - Barnkalas

Spring i sanden, gräv, lek lekar och låt barnen trivas och umgås i vår mjuka sand.

Våra kalas är två timmar och barnen börjar och avslutar kalaset med en halvtimme i något av våra kalasrum. Timmen däremellan spenderas i sanden där bara fantasin sätter gränser för vad barnen kan aktivera sig med. Minsta debitering 2500 kr. Kaffe till vuxna ingår.

Barnkalas Beachvolleyplan för lek, inklusive varmkorv, glass & fiskdamm med godispåse – 300 kr per barn

Världens snabbast växande sport

Padel - den nya racketsporten

Förfrågan - Padel

Padel är en racketsport som enklast beskrivs som en blandning mellan tennis och squash och spelas på en plan om 20×10 meter med två planhalvor avskilda av ett nät, liknande tennis. I Padel kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.

Vill du prova på padel eller spelar du redan och önskar en fast speltid varje vecka? Kontakta oss idag så hjälper vi dig.