Coaching

Hitta meningen och motivationen. Coaching ger dig chansen att reflektera, klargöra mål, riktningar och värderingar samt tydliggöra vårt huvudsakliga syfte. När vi känner att något är meningsfullt, väcks motivationen naturligt, och det är då vi kan uppnå fantastiska resultat!

En coach är neutral och hjälper dig att reflektera över ditt liv och dina mål. Genom lyssnande och frågor stöttar coachen dig att ta ansvar och hitta lösningar. Coaching fungerar likadant oavsett om det är för individer, chefer, organisationer eller team. Coachen hjälper dig att prioritera och klargöra dina mål. Istället för att ge råd, ställer coachen frågor som hjälper dig att hitta dina egna svar, vilket är mycket effektivt.

Coaching hjälper dig att övervinna hinder och använda dina resurser för att nå dina mål både i arbetslivet och privat. I individuell coaching definierar du syftet, sätter mål och planerar vägen framåt.

Hitta din motivator och få hjälp på vägen

Öka din motivation

Identifiera dina förmågor

Förbättrat självledarskap

Hållbart självledarskap är nyckeln till framgång. Med coaching kan du tydliggöra mål, agera och uppnå verklig framgång.

Coaching är en kraftfull metod som betonar styrkor och hjälper individer och grupper att använda sina förmågor optimalt. Genom rätt frågor kan du skapa framgång och fokus. Genom att utgå från drivkrafter och värderingar ökar motivationen och engagemanget, vilket leder till ökad produktivitet enligt forskning.

Stärkt personligt ledarskap hjälper dig att gå från tanke till handling och främjar livslångt lärande. Vår coachingprocess bygger på Emotionell Intelligens (EQ) och utgår från dina personliga förutsättningar med mål att att identifiera dina specifika förmågor och utvecklingsområden.

Våra coacher

Osteopat, Massageterapuet, Coach & PT

Min önskan är att kunna hjälpa dig till långsiktig hållbar hälsa genom att arbeta med helheten – både kropp och knopp. Med hjälp av ett personcentrerat fokus där jag utgår ifrån dig, dina förutsättningar och vad du vill, så kommer jag att hjälpa dig att definiera och förverkliga dina egna mål.

Boka samtal

Behandling

Köp träningskort och träna obegränsat våra gruppträningspass och i vårt gym.

Personlig träning

Hitta inspirationen och uppnå dina träningsmål på en ny nivå med hjälp av en personlig tränare!

Utmana vänner eller kollegor på en rolig aktivitet

Aktivitet

Förfrågan - Aktivitet

Varmt välkomna tillsammans med familj, vänner eller kollegor till vår unika multisportanläggning och oräkneliga roliga aktivitetsmöjligheter. I gott sällskap blir aktiviteter ännu roligare.

Vår personal hjälper er att anpassa er 5-kamp och finns med under genomförandet. Väljer ni sportblock ingår självklart regelgenomgång  innan start.

Vill ni hellre skapa en helt egen aktivitet för 10 personer eller fler, där ni väljer själv bland våra lekar och sporter går det självklart utmärkt!

5-kamp, 5 sporter eller lekar i 1,5-2 timmar – 295 kr per person (Minst 12 personer)
Lilla Sportblocket, 2 sporter i 2 timmar – 220 kr per person
Stora Sportblocket, 4 sporter i 4 timmar – 440 kr per person