Kom till Beach Arena Linköping – Må bra och ha roligt!

Vi har sedan 2014 erbjudit träning och aktiviteter i olika former, samtliga med målet att du ska kunna måla bra och ha roligt.

Med vårt uppdaterade gym, våra gruppträningspass och de unika möjligheterna till träning i sanden finns alla möjligheter till rolig, och komplett träning.

I våra träningskort ingår självklart både gym och gruppträning. Det finns även möjlighet att köpa som även berättigar till obegränsat personligt padelspel.

Nu finns inga ursäkter, köp ditt träningskort idag.

Bli en del av gemenskapen

Bli medlem fr. 349 kr

Stans roligaste och tuffaste träning?

Provträna i 10 dagar

Vi är övertygade om att träning måste vara rolig för att den ska bli av och för att du ska må bra hela livet.

Vill du motiveras av andra och bli inspirerad av våra kunniga instruktörer på våra pass eller innebär träning för dig att smita in i din egen bubbla i gymmet? Vi erbjuder dig båda delarna och mer därtill. 

Gör oss sällskap och upplev unik gruppträning eller träna i vårt gym där du hittar både fria vikter, maskiner och kringutrymmen för uppvärmning och nedvarvning.

Våra väl tilltagna öppettider gör det möjligt att hitta nya träningsformer och möjlighet att få ihop livspusslet. Varmt välkommen in till oss.

Hitta inspirationen och uppnå dina träningsmål på en ny nivå med hjälp av en personlig tränare!

Med en dedikerad PT vid din sida får du skräddarsydda träningsprogram och individuell uppmuntran som förflyttar och övervinner dina egna begränsningar.

Tillsammans med din PT kommer ni att forma inte bara din kropp, utan också din inställning till träning, kost och hälsa. Börja din resa mot en starkare, friskare och mer självsäker version av dig själv redan idag med personlig träning – där motivation möter framgång!

Kom igång och bli ditt bästa jag

Personlig träning​

Träning som du inte upplevt förut

Våra pass

Våra gruppträningspass är kärnan i vår träningsverksamhet. Från traditionell funktionell cirkelträning till unik cirkelträning på sand.

Till oss är alla välkomna. Oavsett om du vill prova träning för första gången eller om du är en erfaren fitnessguru som vill slipa svettas lite extra.

Vi erbjuder bl a pass såsom.:

 • Bike
 • Core
 • HIIT
 • Mage, rumpa, lår
 • Tabata
 • RFT (Raw Functional Training)
 • Sand Challenge
 • Yoga 

Osteopati är en medicinsk lära som har funnits sedan 1800-talet. Denna praktiseras av en osteopat som utför en behandling och undersökning manuellt.

Osteopati anses vara den ursprungliga av de moderna formerna av manuell medicin (dit kiropraktik och naprapati räknas). Manuell står för att händerna är terapeutens redskap för diagnostik och individanpassad behandling. Till skillnad från att skapa smärtfrihet på ett lokalt ställe, tar Osteopaten ett helhetsgrepp och hjälper din kropp tillbaka till sin naturliga balans och förmåga att hela sig själv. Målet är att du inte ska behöva gå tillbaka flera gånger med samma problem efter den första behandlingen.

När ska du gå till en osteopat?

Exempel på behandlingsbara problem är: smärtor nacke och rygg, besvär i skelettmuskulatur, huvudvärk, ischias, migrän, yrsel, andningsbesvär, cirkulationsbesvär, matsmältningsbesvär, stress och premenstruella besvär.

Helhetsbehandlingen för en kropp i balans

Osteopatisk behandling

Ge din kropp en skön avslappnade behandling

Behandlande Massage

Boka en avslappnande eller behandlande massage som stimulerar cirkulation och immunsystem.

Massagens historia börjar redan för 5000 år sedan i Kina och sedan dess så har den utvecklats i olika former.

Massagens läkande och stimulerande förmåga är vida känd och används i både förebyggande, vårdande och rehabiliterande syfte. Att motverka stress med dess avslappande effekter är också en viktig del i behandlingen.

Hos oss kan du boka en behandling för just dina behov.

Välkommen!

Boka Pass

Priser

Köp träningskort, bli medlem och träna obegränsat på våra gruppträningspass och i vårt gym.

 • Årskort (4 200 kr) per månad 350 kr
 • Autogiro 12 månader per månad 400 kr
 • Autogiro obundet per månad 500 kr
 • 10-kort 1 200 kr

Personlig träning

Hitta inspirationen och uppnå dina träningsmål på en ny nivå med hjälp av en personlig tränare!

Bli medlem

Under mars kan du provträna gratis i 10 dagar, innan du bestämmer dig.

Personlig träning och företagsträning

Personlig träning, företagsträning och friskvård

Förfrågan - Personlig träning, företagsträning och friskvård

Vi hjälper dig att nå dina mål, utmana dina medarbetare och skapa friskvårdsupplägg på era villkor. Hos oss finns en träningsform för alla.  Padel på nya moderna banor.

Låt dina medarbetare genomföra hälsoundersökning, träna fritt närhelst de vill eller skapa oförglömliga friskvårdsdagar. Vi hjälper dig och er att lyckas.

Utmana vänner eller kollegor på en rolig aktivitet

Aktivitet

Förfrågan - Aktivitet

Varmt välkomna tillsammans med familj, vänner eller kollegor till vår unika multisportanläggning och oräkneliga roliga aktivitetsmöjligheter. I gott sällskap blir aktiviteter ännu roligare.

Vår personal hjälper er att anpassa er 5-kamp och finns med under genomförandet. Väljer ni sportblock ingår självklart regelgenomgång  innan start.

Vill ni hellre skapa en helt egen aktivitet för 10 personer eller fler, där ni väljer själv bland våra lekar och sporter går det självklart utmärkt!

5-kamp, 5 sporter eller lekar i 1,5-2 timmar – 295 kr per person (Minst 12 personer)
Lilla Sportblocket, 2 sporter i 2 timmar – 220 kr per person
Stora Sportblocket, 4 sporter i 4 timmar – 440 kr per person